Saturday, March 26, 2011

Choc Moist Cuppies with Choc Ganache Topping

Kebetulan yang menggembirakan saya..2 orang yang berbeza, tarikh & order yang hampir sama..cuma berbeza dr segi hiasannya je..

Saya amat berharap yg eymma puas hati ngn cuppies yg selamat saya hantar padanya walaupun ada sedikit kesulitan yg melanda..Tq so much eymma... :)




Happy 1st Anniversary Epit & Ayien

Disebabkan kekangan masa, agak lama saya tidak meng'update' blog yang x seberapa ni...Moh kta layan pic cuppies yg latest dalam collection saya..

16pcs Choc Moist Cuppies with Choc Ganache Topping 'n' Strawberry Chocolate ordered by my lovely cousin ni khas utk celebrate her 1st wedding anniversary on 26th March 2011..Kejap sungguh masa berlalu, tup2 dh setahun usia perkahwinan mereka..Happy Anniversary Epit & Ayien..Semoga ikatan perkahwinan kalian, kekal sehingga ke akhir hayat & dikurniakan cahaya mata yg soleh & solehah...AMIN!!!!




Sunday, March 20, 2011

Syahirah Aisyah 2 Years

16pieces Chocolate Moist Cupcakes dah selamat saya hantar..Ordered by Ida kawan 1 kampung, special for her daughter..Gembira sgt bila Ida ckp cantik..Alhamdulillah, customer satisfaction accomplishes..










Tuesday, March 15, 2011

Damia-Cakes-Hannah-Cuppies dalam Sinar Harian

PHari Rabu 09.03.2011 jam 1430, saya terima 1 panggilan telefon..Pada mulanya, saya menyangka panggilan dr kenalan ataupun keluarga..Rupa-rupanya panggilan dr wartawan akhbar Sinar Harian..Wartawan tersebut mahu menemubual saya mengenai bisnes cupcakes saya..Terkezutt sungguh saya..Gumbira pun ada..Berdebar jgn ckp la..Maklum saja la, saya masih setahun jagung dlm dunia bisnes cupcakes ni..Tp ini lah yg dikatakan rezeki..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia x siapa yg tahu..

Terima kasih bebanyak Cik Azura kerana menyiarkan kisah saya & cupcakes dlm akhbar Sinar Harian Edisi Johor terbitan hari SELASA 15 MARCH 2011..



Saturday, March 12, 2011

Liza 29yrs

Ini pula, order dari kawan satu course masa kt UiTM dulu..Utk birthday kawan dia..Special delivery dari Kulai to Taman U Parit Raja..Jauh perjalanan sampai fondant pun nak cair...Anyway thanx Lini sbb order dr saya..





Friday, March 11, 2011

Order from Mastura

Order from Mastura..60pcs choc moist cuppies with buttercream topping..Saya terpaksa minta htr awal sehari dr tarikh sebenar yang Mastura nak sbb ada kenduri kahwin sepupu saya..

Happy surfing.. :)








Wednesday, March 9, 2011

Azie & Amy

Selepas menyiapkan cuppies untuk Niza & Aziz, saya menyiapkan cuppies untuk Azie for her engagement.. Tarikh bertunang Azie sehari selepas tarikh tunang Niza.. Agak kelam kabut gak saya.. Alhamdulillah, berkat sokongan suami, saya berjaya siapkannya..Credit to him... :)

Cuppies yg dh siap deco utk majlis pertunangan Azie & Amy... Happy browsing...










Niza & Aziz Engagement

Niza tempah cuppies from me for her engagement 1mth earlier from her big day date.. Saya men'deco' her cuppies as her requested & amend sana sini sikit2 dr yg dia mintak... Saya berdoa byk2 semoga dia suka the cuppies masa hantar kt dia tempoh hari.. :)

Taaraaaa...ini lah hasilnya, cuppies yg saya dh deco & ubah sana sini ikut suka hati saya... hihihi...




Birthday Fieza





16pcs of vanilla cuppies, ordered by Ain Pekan Nenas for her frens Fieza.. Me & Ain jumpa di Plaza Tol Kulai as our meeting & pick-up point.. Ain was my 1st customer who ordered the vanilla cuppies.. :D

You Might Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...